Meny STÄNG

Vi är alltid intresserad av att utöka vårt sortiment av Antika Tryck. Äger du en samling antika tryck, litografier eller gravyrer som du vill sälja kan vi vara intresserade att köpa. Observera dock att vi inte är intresserade av att köpa indviduella tryck utan folios av flera tryck.

Vi är framförallt intresserade av större samlingar antika litografier som kommer i tryckböcker, konstnärs potfolios eller dylikt. Vi kan dock även vara intresserade att köpa antika bundna böcker med speciellt fina tryck. Vi begränsar oss inte geografiskt och tryck från hela världen kan vara intressant.

Sälja Antika Litografier

Vi är intresserade av både antika färglitografier och monokroma (svartvita) litografier, tryck & grafik. Framför allt fokuserar vi oss på antika tryck, därför är gravyrer litografier och tryck gjorda innan 1930 speciellt attraktiva.

Sälja Antika Kartor

Gamla kartor av städer, länder eller jorden är vi intresserade av att köpa. Vi är framförallt villiga att köpa samlingar av antika kartor och tryck, har ni antika kartor att sälja så kontakta oss gärna med information och bilder på objekten.

Har ni antika tryck som ni vill sälja? Om det gäller en samling kan vi vara intresserade. Skicka ett mail till info@antikatryck.com, gärna med bilder & objektbeskrivning. Vi återkommer sedan med vad vi är villiga att betala för objektet.