Meny STÄNG

Är det säkert att göra ett köp på AntikaTryck.com?

AntikaTryck.com är baserat i Sverige och använder SSL SHA-256 (Secure Sockets Layer), en krypteringsstandard som garanterar säkra internet överföringar av er personliga information. Kortbetalning genom vår sida är utfärdad av Stripe som överrensstämmer med PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standards). Vi förvarar inga kreditkorts detaljer, vi delar inte heller någon personlig information med tredje parter.

Hur mycket kostar frakt?

Vår frakt är gratis vid köp över 1000 kr, i annat fall varierar våra kostnader beroende på fraktmetod läs mer under våra fraktvillkor.

Vad händer efter jag placerat min order?

Efter du placerat och betalat din order på antikatryck.com, kommer du omedelbart bli levererad en order konfirmation till den email som du fyllt i vid ditt köp.

Det tar generellt 1-2 dagar för oss att processera din order och göra den redo för leverans. Så fort din order skickas, skickar vi ut ett leverans konfirmations email som innehåller spårningsnummer.

När anländer mitt paket?

Våra paket skickas från vårt lager i Malmö, Sverige, och leveras inom 2-8 arbetsdagar. Det kan hända att det uppstår förseningar pga tull eller postkurirer. Detta är inte något som antikatryck.com kan hållas ansvarsskyldiga för.

Hur kan jag spåra mitt paket?

Så fort ditt paket skickas från vårt lager, skickar vi ut en leverans bekräftele med ett spårningsnummer, har du inte fått detta mail ber vi er kontakta oss på order@antikatryck.com.

Vilka leveransmetoder erbjuder ni?

Vi använder oss framförallt av PostNord och Schenker för leverans av våra antika tryck.

Vad är er returpolicy?

Alla köp kan returneras inom 14 dagar. Produkterna ska vara oanvända, och i samma skick som skickats. För återbetalning tar vi ut en avgift på 150 kr för att täcka leverans och lagerhållning. Återbetalning kan bara ske till det kreditkort som användes vid det ursprungliga köptillfället. Återbetalning kommer ske efter en kvalitetskontroll har gjorts med den återlämnade produkten.

Hur gör jag en retur?

Skicka ett mail till order@antikatryck.com så kommer vi återkomma med detaljer för din retur.

Var skickar jag min retur?

Vi ger dig en fullständig adress och ett returnummer när du kontaktar oss för en retur.

Hur lång tid tar för ett byte eller retur?

Vi processorer returer så fort som möjligt, det kan dock ta upp till 4 arbetsdagar för oss att fullfölja processen. Om du gör ett utbyte kommer vi skicka ett email med nytt spårningsnummer så fort retur processen är avklarad.

Om mina levererade produkter är skadade, defekta eller inkorrekta?

Har du fått skadade, defekta eller inkorrekta tryck skickade till dig, kontakta oss då direkt på order@antikatryck.com och inkludera följande information:

  • Ordernummer
  • Namn på tryck
  • En beskrivning på fel

Vi återkommer till er så fort som möjligt och skickar en ersättning eller gör ett utbyte

Leverar ni globalt?

Just nu leverar antikatryck.com endast i Sverige, men vi har planer att i framtiden erbjuda fraktalternativ världen över.

Vilka betalningsmetoder erbjuder ni?

Vi erbjuder betalning med alla stora kreditkort: MasterCard, Visa & American Express.

Vi tar din säkerhet seriöst, därför är dina uppgifter alltid säkra hos oss. Alla betalkort och kreditkort kräver validation och auktorisering av både antikatryck.com och kreditkorts utgivare.

Vad ska jag göra om min produkt inte anlänt än?

Det estimerade datumet för leverans finns i ditt leveransbekräftelse email – vänta tills detta datumet för paketet att ankomma. Om detta datum är passerat och du fortfarande inte fått din leverans, skicka då ett mail till order@antikatryck.com så kommer vi åtgärda detta på bästa sätt.

Hur kan jag kontakta er?

Om du har några andra frågor är du välkommen att kontakta oss på info@antikatryck.com

Upphovsrätt

De fysiska original tryck som säljs på denna sida är inte täckta av upphovsrätten men det är våra digitala versioner. Att åter distribuera dessa tryck i digital form är därmed inte tillåtet. Dessa tavlor och tryck kan dock bli använda och åter distribueras eller sålda i fysisk form, som boktryck illustrationer etc. Dom kan även användas i film eller TV produktioner.